Doktoranden

TU Dortmund University
​​​​​https://www.dt.tu-dortmund.de

Dates:
(details will be shared approx. four weeks ahead of class)

08.02.2022   KickOff   (M. Wiesche + Alle)

24.02.2022   Qualitative Research   (M. Wiesche)

03.03.2022   Data- und Network Analysis   (S. Stieglitz)

14.04.2022   Structural Equation Modeling   (F. Ahlemann)

06.05.2022   Design Science Research   (J. Pöppelbuß)

27.06.2022   TBA   (R. Schütte)

Location: Online or at University of Duisburg-Essen/Ruhr-University Bochum/TU Dortmund University
Audience: UA Ruhr PhD students in the first year of their PhD who are interested in conducting research in the Information Systems (Wirtschaftsinformatik) discipline.
Registration: Please apply with a one-page summary of your profile (work history, experience with research methods, research focus, specific interests)  via email to the secretariat of the Chair of Digital Transformation

Contact Secretariat

Course content

1. Introduction (Frederik Ahlemann, Manuel Wiesche)